Tervetuloa muotokuvaan

Kuvaamme nykyaikaisissa studioissamme vihki-, lapsi,- rippi,- YO-, ja muotokuvat ammattitaidolla. Kuvaukset myös miljöössa sopimuksen mukaan. Aikaa varatessasi, kysy erilaisia taustavaihtoehtoja.

Kuvat

Valmistamme kuvat omassa digilaboratoriossamme, jolla takaamme sen, että saat kuvasi nopeasti ja luotettavasti. Teemme myös muut kuvatuotteet itse taataksemme parhaan mahdollisen laadun. Kuvasi saat värillisinä, mustavalkoisina tai seepia sävytettynä (ei eri veloitusta).

Kuvaus ja vedokset

Kuvaustilanteessa kuvaamme kuvia riittävästi, jotta voimme varmistua siitä, että Sinulla on  valittavanasi varmasti hyviä otoksia koevedoksissa. Kuvaamme lähi-, puolivartalo- ja kokokuvia. Muutaman päivän kuluttua kuvauksesta saat sähköpostiisi linkin koevedoksiin, salasanan ja tunnuksen. Koevedoksetkuvauksen sekä siihen liittyvät kuvakansiot maksat kätevästi omilla verkkopankkitunnuksillasi . Maksettuasi kuvauksen, voit sähköpostiisi saapuneilla salasanalla ja tunnuksella, katsoa koevedoksia. Kaiken tämän teet kätevästi omalla tietokoneella, silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Voit myös antaa salasanasi mummolle, kummille tai muille sukulaisillesi, jolloin he myös pääsevät näkemään vedokset ja tilaamaan itselleen haluamansa kuvat ja kuvatuotteet.

Imaginer © 2019